Glanzer Lea jósnő, ezoterikus tanácsadó

telefon ikon

06 20/575-8893





Kedves Olvasó!

 

Pár perc és éjfélt üt az óra, véget ér egy ellentmondásos év és beköszönt 2018.

Ezekben a percekben a jósnő – pezsgő ide vagy oda – azért belepillant a kártyába, és reméli, hogy a kihúzott lap egy kicsivel jobb és reményteljesebb évet jósol, mint amit most magunk mögött hagyunk.

Az Univerzum üzenete jóskártya paklimból a Szíriusz kártyalapot húztam ki és most lássuk mit üzen az Univerzum!

A Szíriusz ősidőktől fogva foglalkoztatja az embereket, már az egyiptomi kultúrában is nagy figyelmet szenteltek ennek a csillagnak. A hajnali égbolt legfényesebb csillaga, lángoló csillagnak is nevezik. A Szíriuszt az emberi tudás bölcsőjének is tartják, egy szent helynek.

A kártyalap egyéniségünket jelzi, a hatalom és a tudás, az alkotó erő forrását. A következő évben ezek a tulajdonságok kerülnek előtérbe, hiszen az előttünk álló eseményekkel már nem hagyjuk magunkat sodortatni, kezünkbe vesszük sorsunk irányítását. Előtérbe kerül az egyéniség, gondolataink új dimenzióba kerülnek, képesek leszünk túllépni az eddigi egysíkú gondolkodásunkon. Ezáltal életünk történéseit is képesek leszünk újra értelmezni és megtaláljuk a kiutat eddig kilátástalannak vélt helyzetekből.  Az  emberi és a szerelmi kapcsolatok terén is előtérbe kerül egyéniségünk, az eddigi rossz kapcsolatokból  most kitörünk, vállalni fogjuk végre gondolatainkat, igazi vágyainkat, önmagunkat.

A munka és a pénzügyek területén uralni fogjuk a ránk váró nehézségeket, jó gondolatokkal, ügyességgel stabilizáljuk anyagi helyzetünket és karrierünk szempontjából is a tudásunk fog továbblendíteni, nem lesz szükségünk mások segítségére, hiszen itt is az egyéniség és az alkotó energia felszabadulása tereli sikeres irányba karrierünket.

Egészségünkre immár tudatosabban vigyázunk, energiánkkal jól fogunk gazdálkodni, hiszen felismerjük, hogy a test csak úgy marad egészséges, ha a lélek is kiegyensúlyozott. A Szíriusz erőt ad ehhez, általa erővel telik meg a kimerült lélek, új, eddig nem tapasztalt energiák és erők segítenek elérni a kiegyensúlyozottságot.

A számmisztika szerint a 2018-as év számjegyeit összeadva a 11-es számot kapjuk, mely a mesterszámok egyike, így feltétlenül bizakodásra ad okot a következő év: önmagunkban fogjuk megtalálni azt a felhajtó erőt, mely megváltoztathatja életünk menetét.

Boldog Új Évet kívánok! Glanzer Lea jósnő