Glanzer Lea jósnő, ezoterikus tanácsadó

telefon ikon

06 20/575-8893





Kedves Olvasó!

 

A jóslások során használt kártyák – cigánykártya, tarot, Univerzum üzenete – mindegyikében találhatók olyan lapok, melyek egy kis félelemmel töltik el a jövőt faggató kérdezőt. A jósnő tisztában van e kártyalapok jelentőségével, de ha kevésbé hozzáértő szembesül  például a Halál kártyalappal, inkább a pánik lesz úrrá rajta, mintsem az egész kirakás jelentőségének felismerése. Ne féljetek tehát ezektől a lapoktól és ne is tartson vissza senkit a jósoltatástól ezeknek a kártyalapoknak a létezése.

A cigánykártyában a Halál lap, a tarotban a Halál és az Akasztott Ember lapok, az Univerzum üzenete kártyacsomagban a Fekete lyuk és az Armageddon azok a lapok, melyek némelyek számára aggodalomra adhatnak okot.

A cigánykártya értelmezése során a Halál a változást jelzi elsősorban, valaminek a befejeződését, melyet tudomásul kell venni és el is kell engedni azt a dolgot, hogy aztán valami új vegye kezdetét.

A tarot kártya kirakása során az Akasztott Ember a kérdező szorult helyzetére utal, mely valóban komoly problémát is jelezhet, de a kirakás további értelmezése során a tarot a megoldást is megválaszolja, ami nagyon fontos a kérdező számára, hiszen a tarot kártya lapjai a lehetőségeket tárja fel az előtt, aki azt nyitott szívvel fogadja! A Halál lap a tarot esetében is a változást jelzi, mely sok esetben az egyetlen megoldás a kérdező problémájára.

Az Univerzum üzenete jóskártya Fekete lyuk kártyalapja erőteljes figyelmeztetést ad a kérdező számára ezzel segítve, hogy felkészüljön a probléma megoldására. Az Armageddon kártyalap a drámai változások kártyalapja, de minden vég egyben valami újnak a kezdetét is magában hordozza, tehát ezek a kártyalapok inkább jelentőségteljeseknek mondhatók.

Szeretettel várom kedves vendégeimet, hogy a kártyák kivetésével segítsem a problémák – legyen az szerelmi bánat, munkahelyi probléma, anyagi gondok – feltárását és a jövő kifürkészését!

Glanzer Lea jósnő