Glanzer Lea jósnő, ezoterikus tanácsadó

telefon ikon

06 20/575-8893





A szeptemberben kezdődő őszi időszak eseményeire vonatkozóan az Univerzum üzenete jóskártyámat faggattam és ezúttal a Hullócsillag kártyalapot húztam ki. Lássuk tehát, hogy mit üzen az Univerzum erre az őszi időszakra!

A hullócsillag, más néven meteor, fényjelenség kíséretében a Föld légkörébe érkező kőzet. A nagy sebességgel történő zuhanás miatt felizzik, ezért tapasztalható a fényjelenség. Az év bizonyos szakában több meteor érkezik a Föld légterébe: ezek a meteorrajok. Csodálatos látványt nyújtanak a megfigyelő számára az éjszakai égbolton.

A Hullócsillag kártyalap ennek megfelelően az utazást, a helyváltoztatást, az útrakelést jelzi. Az előttünk álló három hónapban tehát lelki és szellemi fejlődésed során  új utakra lépsz, az eddig megszokott „kitaposott útról” letérsz, ezáltal életed új dimenzióit fogod felfedezni. Ezek az új utak, az élet új területeire való belépések nagy hatással lesznek rád, gondolkodásodra, rengeteg tapasztalat fogja gazdagítani egyéniségedet, átvitt értelemben egy kozmikus utazás részese leszel.

Fizikai síkon egy jelentős, valódi utazást jelez a kártya, melyet már régóta tervezgettél. Erre most lehetőséged fog nyílni, ezáltal olyan helyeket és embereket fogsz megismerni, akik nagyban befolyásolni fogják sorsod további alakulását.

Helyváltoztatás értelmezése szerint ebben az időszakban költözés is várható, mely lakóhelyváltozást eredményez, de várható a munkahelyváltás, illetve a más országba való költözést is jelzi a kártyalap.

Egyszóval egy mozgalmas időszak következik életedben, melynek során a régen tervezett elképzelések is valóra válhatnak!