Glanzer Lea jósnő, ezoterikus tanácsadó

telefon ikon

06 20/575-8893 Univerzum üzenete jóskártya

 

Az Univerzum, a bolygók és a csillagok megismerésének vágya egyidős az emberiséggel.

Az őskortól kezdve az egyiptomi kultúrán át, a középkorban és napjainkban is az embereket mindig foglalkoztatta a világegyetem mibenléte. Keresték a kialakulásának magyarázatát és természetesen minden civilizáció embere hitt abban, hogy a bolygók, a csillagok és az égbolton látható égi tünemények hatással vannak életükre.

A természettudományok fejlődésével aztán egyre többet tudtunk meg az Univerzumról és benne a Földről természetesen, de a természettudományos magyarázaton túl megmaradt az az elképzelés is, hogy a bolygók és a csillagok egyfajta üzenetet közvetítenek nekünk, segítve ezzel az életünket és a mindennapjainkat.

Valóban: hányszor kémleljük az eget figyelve a hullócsillagokat, az üstökösöket,a Holdat, a napfogyatkozást? Életünk része az Univerzum, mint ahogy mi magunk is része vagyunk az Univerzumnak. Az emberi test rég felrobbant csillagok maradványaiból áll, tehát elmondhatjuk, hogy mindannyian a csillagok gyermekei vagyunk.

Az Univerzum üzenete jóskártya ezt az évezredes varázslatos kapcsolatot felhasználva válaszol kérdéseinkre. Hiszen ki ismerné jobban legtitkosabb vágyainkat, kérdéseinket mint azok az égi csodák, akik évezredek óta kísérik az emberiséget hosszú útján?

Adjuk át tehát magunkat a varázslatnak és figyeljünk arra, hogy mit üzen számunkra az Univerzum ezeknek a csodálatos kártyalapoknak a segítségével!

 

A honlap teljes – szöveges és képi – tartalma a szerzői jog védelme alatt áll!