Glanzer Lea jósnő, ezoterikus tanácsadó

telefon ikon

06 20/575-8893 

Szerelmi kötés

Ha szerelme elhagyta, megcsalta,vagy meglévő szerelmi kapcsolata kezd kihűlni: hívja segítségül a mágia erejét!

A Szerelmi kötés egy szertartás keretében történik. A szertartások egyénre szabottak, figyelembe véve az esetek egyediségét.  Én az eredeti, boszorkány szerelmi kötést alkalmazom munkám során, nálam a kötést kérő személy is jelen van: együtt, energiáinkat egyesítve történik meg a varázslat.

A szerelmi mágiák a legerősebbek a mágiák között, ezért a hatására fel kell készülni: a mágiát nem szabad játékszerként kezelni!

Az elvégzett szertartást feltétlenül titokban kell tartani, de már az előkészületeit is. Csak a kötést kérő és a mágiát végző személy tudhat a szerelmi kötés megtörténtéről!

A szerelmi kötés hatása bizonyos idő elteltével válik érzékelhetővé és eredményessé, ez egyénenként eltérő.

~~~

Ha magányos, elkerüli a szerelem, nincs társa, ne törődjön bele! A Tökéletes társ bevonzó mágia elhozza életébe a szerelmet és a várva várt nagy Ő-t. A mágia során olyan energiák kelnek életre, melyek segítenek, hogy egymásra találjon a két sors útja.

~~~

Szerelem harmonizáló mágiát egy meglévő kapcsolat kiegyensúlyozására ajánlok: ha sok a nézeteltérés, a konfliktus, a veszekedés a két fél között. Ez a mágia segít elsimítani a problémákat.

Ha hisz a mágia erejében és szeretné megváltoztatni szerelmi életét, akkor várom jelentkezését az alábbi telefonszámon:

Glanzer Lea jósnő 06 20/575-8893

vagy a

glanzer.lea@t-online.hu címen.

Hívjon, keressen bizalommal!