Glanzer Lea jósnő, ezoterikus tanácsadó

telefon ikon

06 20/575-8893Jóslás, szerelmi kötés, mágiák, kapcsolatfelvétel a szellemvilággal

Jóslás

 

Jóslás cigánykártyával  9.000 Ft

A hagyományos, eredeti cigánykártya kivetésével adok választ az élet különböző területein bekövetkező eseményekről, változásokról, szerelemről, karrierről, egyszóval bepillantunk a jövőbe a jelenből kiindulva.

 

 

 

Jóslás „Univerzum üzenete” jóskártyával – ÚJDONSÁG, MAGYARORSZÁGON CSAK ITT!   9.000 Ft

 

Mit üzen számunkra az Univerzum? Ez a 36 lapos jóskártya az Univerzum személyre szabott segítségét, tanácsát közvetíti a kérdezőnek a jelen problémáival és a jövő eseményeivel kapcsolatban. A  kártya kirakása során a szimbólumok értelmezésével közvetítem kedves vendégemnek  Univerzumunk személyre szóló üzenetét, jóslatát.

Jóslás Tarot kártyával  9.000 Ft

A Tarot jóslás során a Nagy Arkánum misztikus kártyalapjai adják meg a választ kedves vendégem élethelyzetére, lehetőségeire fizikai, lelki és szellemi síkon.

JÓSLÁS IDŐTARTAMA kb. 50 perc.

Mágiák

Negatív energiák elhárítása – védő mágia   8.000 Ft

Ha úgy érzi, hogy élete rossz irányba halad, kellemetlen események sorozata követi egymást, állandó negatív gondolatok gyötrik, feltételezhető, hogy erős negatív energiák veszik körbe. Ezeknek a negatív energiáknak az elhárítására kerül sor a szeánsz során.

Univerzum segítő mágiája 15.000 Ft

Az Ön előtt álló feladatok, megoldandó élethelyzetek – akár párkapcsolati, akár munkával kapcsolatos kihívások – energiát ígényelnek. Az Univerzum segít ennek a mágiának az alkalmazása során.

Szerelmi kötés 15.000 Ft

A legerősebb mágia, melynek során meglévő szerelmi kapcsolatát megerősítheti, az elhidegült szerelmet felélesztheti.

Előzetes, személyes állapotfelmérés  után végezhető el a kötés!

Átok illetve rontás levétele 15.000 Ft

Megmagyarázhatatlan, rossz események sorozata történik önnel? Betegségek, fáradtság, szorongás gyötri? Veszteségek érték az  utóbbi időben? Ha ezeket tapasztalja, akkor fennáll az átok illetve a rontás lehetősége, mely hosszú távon jelentősen ronthatja életminőségét. Ezt a fennálló állapotot oldja fel a szeánsz.

Anyagi jólét mágia  8.000 Ft

Ez a mágia nemcsak arra szolgál, hogy egyszerűen több pénze legyen a mágiát kérő személynek, hanem segítségével az anyagiakkal kapcsolatos célok érhetők el, tehát adósság alól való könnyebb felszabadulás,általános anyagi helyzet javulás. A mágia a lehetőséget és a légkört teremti meg Ön számára!

Ártalmas személy elhárítása – védő mágia  8.000 Ft

Ha úgy érzi, hogy a környezetében valaki ártó szándékkal közelít Önhöz, vagy eleve bárki ártó szándékát szeretné távol tartani magától, ezt a mágiát kell elvégezni.                                                                 

 

 Kapcsolatfelvétel a szellemvilággal  19.000 Ft

Ha elhunyt hozzátartozójával, barátjával szeretné a spirituális kapcsolatot felvenni, a szeánsz elvégzéséhez szükség lesz az elhunyt fényképére vagy használati tárgyára. A kapcsolat létrehozása előtt alaposan át kell gondolnia, hogy milyen kérdésre szeretne választ kapni, segítve ezzel is a kapcsolatfelvételt.

Lelki tanácsadás  8.000 Ft

Jóslás nélkül, a legősibb mágia alkalmazásával, empátiával, teljes odafigyeléssel, maximális diszkrécióval történik, maximum 60 perces időtartamban. Bármilyen témában készséggel hallgatom meg gondjait, hívjon bizalommal!