Glanzer Lea jósnő, ezoterikus tanácsadó

telefon ikon

06 20/575-8893Jóslás

 

Jóslás cigánykártyával  9.000 Ft

A hagyományos, eredeti cigánykártya kivetésével adok választ az élet különböző területein bekövetkező eseményekről, változásokról, szerelemről, karrierről, egyszóval bepillantunk a jövőbe a jelenből kiindulva.

 

 

 

Jóslás „Univerzum üzenete” jóskártyával – ÚJDONSÁG, MAGYARORSZÁGON CSAK ITT!   9.000 Ft

Mit üzen számunkra az Univerzum? Ez a 36 lapos jóskártya az Univerzum személyre szabott segítségét, tanácsát közvetíti a kérdezőnek a jelen problémáival és a jövő eseményeivel kapcsolatban. A  kártya kirakása során a szimbólumok értelmezésével közvetítem kedves vendégemnek  Univerzumunk személyre szóló üzenetét, jóslatát.

Jóslás Tarot kártyával  9.000 Ft

A Tarot jóslás során a Nagy Arkánum misztikus kártyalapjai adják meg a választ kedves vendégem élethelyzetére, lehetőségeire fizikai, lelki és szellemi síkon.

JÓSLÁS IDŐTARTAMA kb. 50 perc.

Sorselemzés kártyával és számmisztikával  14.000 Ft

Mágiák

Negatív energiák elhárítása – védő mágia   15.000 Ft

Ha úgy érzi, hogy élete rossz irányba halad, kellemetlen események sorozata követi egymást, állandó negatív gondolatok gyötrik, feltételezhető, hogy erős negatív energiák veszik körbe. Ezeknek a negatív energiáknak az elhárítására kerül sor a szeánsz során.

Univerzum segítő mágiája 15.000 Ft

Az Ön előtt álló feladatok, megoldandó élethelyzetek – akár párkapcsolati, akár munkával kapcsolatos kihívások – energiát ígényelnek. Az Univerzum energiájából meríthet ennek a mágiának az alkalmazása során. Általa megerősödik, megújul lelkiekben és szellemileg egyaránt.

Szerelmi kötés/oldás 15.000 Ft

A legerősebb mágia, melynek során meglévő szerelmi kapcsolatát megerősítheti, az elhidegült szerelmet felélesztheti.

Társ bevonzása 15.000 Ft

Ez a mágia azoknak ajánlott, akik keresik a társukat, de még eddig nem sikerült megtalálniuk a tökéletes társat és a szerelmet.

Átok illetve rontás levétele 15.000 Ft

Megmagyarázhatatlan, rossz, sőt tragikus  események sorozata történik önnel? Betegségek, fáradtság, szorongás gyötri?  Súlyos veszteségek érték az  utóbbi időben? Ha ezeket és további szokatlan, korábban nem tapasztalt rossz érzések kerítették hatalmába, akkor fennáll az átok illetve a rontás lehetősége, mely hosszú távon jelentősen ronthatja életminőségét. Ezt a fennálló állapotot oldja fel a szeánsz.

Anyagi jólét mágia  15.000 Ft

Ez a mágia nemcsak arra szolgál, hogy egyszerűen több pénze legyen a mágiát kérő személynek, hanem segítségével az anyagiakkal kapcsolatos célok érhetők el, tehát adósság alól való könnyebb felszabadulás,általános anyagi helyzet javulás. A mágia a lehetőséget és a légkört teremti meg Ön számára!

Ártalmas személy elhárítása – védő mágia  15.000 Ft

Ha úgy érzi, hogy a környezetében valaki ártó szándékkal közelít Önhöz, vagy eleve bárki ártó szándékát szeretné távol tartani magától, ezt a mágiát kell elvégezni.                                                                 

 

Párkapcsolati, lelki tanácsadás  8.000 Ft

 

Telefonos jóslás 12.700 Ft