Glanzer Lea jósnő, ezoterikus tanácsadó

telefon ikon

06 20/575-8893   

#Jóslás

A jóslás szinte gyerekként kezdett el érdekelni. Jósoltam is mindenféle módszerrel, olvastam ilyen témájú könyveket, de az igazi találkozás tizenöt éves koromban történt a cigánykártyával.
Magával ragadott a kártya szépsége, titokzatossága, és a szimbólumok mélyebb jelentésére voltam kíváncsi. Egy nagy tudású, idős médium hölgy tanított meg az alapokra és néhány kirakási módra. A továbbiakban már magam gyakoroltam, fedeztem fel újabb és újabb jelentéseit a kártyalapoknak.
A jóslataim egyre inkább teljesültek, sok pozitív visszajelzést kaptam és ez megerősített abban, hogy nekem ezzel kell foglalkoznom. Természetesen lett „polgári foglalkozásom” is, diplomát szereztem, de a jóslás, a cigánykártya mindig ott volt életem meghatározó részeként. Később a Tarot kártyát kezdtem tanulmányozni és jobban belemélyedtem az okkult tanokba is.
Így váltam jóssá, ami tulajdonképpen ott volt bennem születésemtől fogva, csak szükség volt egy sorsdöntő találkozásra valakivel, aki megmutatta az utat számomra.

Jóslás során a 36 lapos klasszikus cigánykártyát illetve a marseilles-i tarot kártyát használom. További kiegészítő jóseszközöm még az az Univerzum üzenete jóskártya és az inga.

Jóslás alkalmával az élet főbb területeit elemzem: párkapcsolat, szerelem, karrier, anyagi helyzet, emberi, rokoni kapcsolatok.

A jövőben történő eseményekbe ad betekintést számomra a kártya de tisztánlátó és intuitív képességeimet is alkalmazom a jóslás során.

Ha egy téma bővebb kifejtést igényel, akkor többféle kártyát is kirakok illetve az inga is segítségemre lesz.

Jóslás során kedves vendégem választ kap az őt foglalkoztató kérdésekre de egyúttal a kártya tanácsát és útmutatását is közvetítem egy-egy témával, helyzettel kapcsolatban.

Ha foglalkoztatja a jövője, esetleg életében egy elakadt, megrekedt helyzet alakult ki vagy aggódik a jövője miatt. akkor várom jelentkezését!

Hívjon, keressen bizalommal!

Időpontot az alábbi elérhetőségeken tudunk egyeztetni:

Tel: 06 20 575-8893

e-mail: glanzer.lea@t-online.hu