Glanzer Lea jósnő, ezoterikus tanácsadó

telefon ikon

06 20/575-8893 

Szerelmi kötés

Ha szerelme elhagyta, megcsalta,vagy meglévő szerelmi kapcsolata kezd kihűlni: hívja segítségül a mágia erejét!

A Szerelmi kötés egy szertartás keretében történik. A szertartások egyénre szabottak, figyelembe véve az esetek egyediségét.  Én az eredeti, boszorkány szerelmi kötést alkalmazom munkám során, nálam a kötést kérő személy is jelen van: együtt, energiáinkat egyesítve történik meg a varázslat.

A mágia során a meggyengült, elszakadt érzelmi szálat hozzuk létre újra, ami a későbbiekben a fizikai vonzalmat is helyreállítja.

A szerelmi kötés a legerősebb a mágiák között, ezért a hatására fel kell készülni és  a kötést  nem szabad játékszerként kezelni!

Az elvégzett szertartást feltétlenül titokban kell tartani, de már az előkészületeit is. Csak a kötést kérő és a mágiát végző személy tudhat a szerelmi kötés megtörténtéről!

A szerelmi kötés hatása bizonyos idő elteltével válik érzékelhetővé és eredményessé, ez egyénenként eltérő.

 

 

~~~

Tökéletes társ bevonzó mágia

Ha magányos, elkerüli a szerelem, nincs társa, ne törődjön bele! A Tökéletes társ bevonzó mágia elhozza életébe a szerelmet és a várva várt nagy Ő-t. A mágia során olyan energiák kelnek életre, melyek segítenek, hogy egymásra találjon a két sors útja. Azoknak ajánlom, akik régóta keresik társukat de eddig még nem jártak sikerrel.

~~~

Szerelmi harmonizáció

Szerelem harmonizáló mágiát egy meglévő kapcsolat kiegyensúlyozására ajánlok: ha sok a nézeteltérés, a konfliktus, a veszekedés a két fél között. Ez a mágia segít elsimítani a problémákat.

~~~

Szerelmi oldás

Ha egy kapcsolat véget ért de nem tud elszakadni volt társától, szerelmétől, ez a mágia segít az eltávolodásban, a kapcsolat igazi lezárásában.  Azért fontos a valódi lezárás mert amíg ez nem történik meg lélekben, addig új kapcsolat nem tud kialakulni, hiába szeretné valaki teljes odaadással. Ez a mágia valóban lezárja a múltbéli kapcsolatot.

 

Ha hisz a mágia erejében és szeretné megváltoztatni, jobbá tenni  szerelmi életét, akkor várom jelentkezését az alábbi telefonszámon:

Glanzer Lea jósnő 06 20/575-8893

vagy a

glanzer.lea@t-online.hu címen.

Hívjon, keressen bizalommal!