Glanzer Lea jósnő, ezoterikus tanácsadó

telefon ikon

06 20/575-8893



Jóslás

 

Jóslás  12.000 Ft

A hagyományos, eredeti cigánykártya kivetésével adok választ az élet különböző területein bekövetkező eseményekről, változásokról, szerelemről, karrierről,családi kapcsolatokról, egyszóval bepillantunk a jövőbe a jelenből kiindulva. Alapvetően cigánykártyával történik a jóslás, kiegészítő kártyáim a Tarot kártya és az Univerzum üzenete jóskártya.

 

 

 

 

JÓSLÁS IDŐTARTAMA kb. 50 perc.

 

Sorselemzés kártyával és számmisztikával  14.000 Ft

Mágiák

Negatív energiák elhárítása – védő mágia   25.000 Ft

Ha úgy érzi, hogy élete rossz irányba halad, kellemetlen események sorozata követi egymást, állandó negatív gondolatok gyötrik, feltételezhető, hogy erős negatív energiák veszik körbe. Ezeknek a negatív energiáknak az elhárítására kerül sor a szeánsz során.

Szerelmi kötés  30.000 Ft 

A legerősebb mágia, melynek során meglévő szerelmi kapcsolatát megerősítheti, az elhidegült szerelmet felélesztheti.

Társ bevonzása 25.000 Ft

Ez a mágia azoknak ajánlott, akik keresik a társukat, de még eddig nem sikerült megtalálniuk a tökéletes társat és a szerelmet.

Átok illetve rontás levétele 25.000 Ft

Átok illetve rontás levételére akkor kerül sor, ha megbizonyosodtunk az átok/rontás létezéséről. Veszteségek, állandó rossz érzések rémálmok, tragikus események bekövetkezte… mind arra utal, hogy valaki átkot küldött Önre. A szeánsz során ennek levételére kerül sor és egy védelem kialakítását is elvégzem.

Anyagi jólét mágia  25.000 Ft

Ez a mágia nemcsak arra szolgál, hogy egyszerűen több pénze legyen a mágiát kérő személynek, hanem segítségével az anyagiakkal kapcsolatos célok érhetők el, tehát adósság alól való könnyebb felszabadulás,általános anyagi helyzet javulás. A mágia a lehetőséget és a légkört teremti meg Ön számára!

Ártalmas személy távoltartása, elhárítása – védő mágia  30.000 Ft

Ha úgy érzi, hogy a környezetében valaki ártó szándékkal közelít Önhöz és már a mindennapjait veszélyezteti az illető, ezt a mágiát kell elvégezni.                                                                 

 


Az árak Áfa nélkül értendők.

 ***

Telefonon történő jóslás 16.510 Ft / 45 perc 

Az ár tartalmazza az Áfát.