Glanzer Lea jósnő, ezoterikus tanácsadó

telefon ikon

06 20/575-8893Jóslás

 

Jóslás  14.000 Ft

 

A hagyományos, eredeti cigánykártya kivetésével adok választ az élet különböző területein bekövetkező eseményekről, változásokról, szerelemről, karrierről,családi kapcsolatokról, egyszóval bepillantunk a jövőbe a jelenből kiindulva. Alapvetően cigánykártyával történik a jóslás, kiegészítő kártyáim a Tarot kártya és az Univerzum üzenete jóskártya. Az ár a személyes megjelenésre értendő.

JÓSLÁS IDŐTARTAMA KB. 50 PERC

 

 

Mágiák

Szerelmi kötés  30.000 Ft 

A  mágia  során a meglévő szerelmi kapcsolatát megerősítheti, az elhidegült szerelmet felélesztheti.

Társ bevonzása 25.000 Ft

Ez a mágia azoknak ajánlott, akik keresik a társukat, de még eddig nem sikerült megtalálniuk a tökéletes társat és a szerelmet.

Szerelmi harmonizáció 25.000 Ft

Meglévő kapcsolatban a viták, a konfliktusok elsimítására szolgáló mágia. A kapcsolat feltöltődik pozitív energiákkal, kiegyensúlyozottá válik.

Szerelmi oldás 25.000 Ft

Ha nem tud elszakadni egy régi kapcsolattól ennek a mágiának a segítségével le tudja zárni a múltat. Ezután újjászületve készen áll majd az új szerelemre, ami érkezni is tud majd, amint a múlt kötelékei elszakadtak.

Átok illetve rontás levétele 25.000 Ft

Átok illetve rontás levételére akkor kerül sor, ha megbizonyosodtunk az átok/rontás létezéséről. Veszteségek, állandó rossz érzések rémálmok, tragikus események bekövetkezte… mind arra utal, hogy valaki átkot küldött Önre. A szeánsz során ennek levételére kerül sor és egy védelem kialakítását is elvégzem.

Anyagi jólét mágia  25.000 Ft

Ez a mágia nemcsak arra szolgál, hogy egyszerűen több pénze legyen a mágiát kérő személynek, hanem segítségével az anyagiakkal kapcsolatos célok érhetők el, tehát adósság alól való könnyebb felszabadulás,általános anyagi helyzet javulás. A mágia a lehetőséget és a légkört teremti meg Ön számára!

Ártó szándékú személy eltávolítása  35.000 Ft

Ha úgy érzi, hogy a környezetében valaki ártó szándékkal közelít Önhöz és már a mindennapjait veszélyezteti az illető, ezt a mágiát kell elvégezni.                                                                 

 

 

 

 ***

Telefonon történő jóslás – előzetes időpont egyeztetéssel

14.000 Ft  / 40 perc