Glanzer Lea jósnő, ezoterikus tanácsadó

telefon ikon

06 20/575-8893Jóslás

 

Jóslás cigánykártyával  9.900 Ft

A hagyományos, eredeti cigánykártya kivetésével adok választ az élet különböző területein bekövetkező eseményekről, változásokról, szerelemről, karrierről, egyszóval bepillantunk a jövőbe a jelenből kiindulva.

 

 

Jóslás Tarot kártyával  9.900 Ft

 

Jóslás Univerzum üzenete jóskártyával  9.900 Ft

 

JÓSLÁS IDŐTARTAMA kb. 50 perc.

 

Sorselemzés kártyával és számmisztikával  12.000 Ft

Mágiák

Negatív energiák elhárítása – védő mágia   20.000 Ft

Ha úgy érzi, hogy élete rossz irányba halad, kellemetlen események sorozata követi egymást, állandó negatív gondolatok gyötrik, feltételezhető, hogy erős negatív energiák veszik körbe. Ezeknek a negatív energiáknak az elhárítására kerül sor a szeánsz során.

Szerelmi kötés  25.000 Ft 

A legerősebb mágia, melynek során meglévő szerelmi kapcsolatát megerősítheti, az elhidegült szerelmet felélesztheti.

Társ bevonzása 20.000 Ft

Ez a mágia azoknak ajánlott, akik keresik a társukat, de még eddig nem sikerült megtalálniuk a tökéletes társat és a szerelmet.

Átok illetve rontás levétele 20.000 Ft

Átok illetve rontás levételére akkor kerül sor, ha megbizonyosodtunk az átok/rontás létezéséről. Veszteségek, állandó rossz érzések rémálmok, tragikus események bekövetkezte… mind arra utal, hogy valaki átkot küldött Önre. A szeánsz során ennek levételére kerül sor és egy védelem kialakítását is elvégzem.

Anyagi jólét mágia  20.000 Ft

Ez a mágia nemcsak arra szolgál, hogy egyszerűen több pénze legyen a mágiát kérő személynek, hanem segítségével az anyagiakkal kapcsolatos célok érhetők el, tehát adósság alól való könnyebb felszabadulás,általános anyagi helyzet javulás. A mágia a lehetőséget és a légkört teremti meg Ön számára!

Ártalmas személy elhárítása – védő mágia  20.000 Ft

Ha úgy érzi, hogy a környezetében valaki ártó szándékkal közelít Önhöz, vagy eleve bárki ártó szándékát szeretné távol tartani magától, ezt a mágiát kell elvégezni.                                                                 

 


Az árak Áfa nélkül értendők.

 ***

Telefonos jóslás 13.970 Ft 

Az ár tartalmazza az Áfát.