Glanzer Lea jósnő, ezoterikus tanácsadó

telefon ikon

06 20/575-8893

Kedves Olvasó!

A kövek, a kristályok, a drágakövek a mágiák és a spirituális gyógyítás fontos kellékei, de a hétköznapokban is jelen vannak ékszerként, dísztárgyként.
A jósnő egyik legszebb és legvarázslatosabb munkaeszköze, a kristálygömb is egy ásványféleségből, kvarcból készül. Az ókor óta használatos jóseszköz. A kristálygömbből történő jóslás nem végezhető bármikor, csak a Hold bizonyos fázisaiban nézhet a jósnő ebbe a valóban csodálatos kristálygömbbe.
A mágiák során használt ásványoknak a színe és a Földtől kapott energiája az, ami a mágia során a hatást kifejti és beindítja azokat az energiákat, amelyekre az érintett személynek szüksége van. A különböző célból végzett mágiák más és más ásványokkal történnek, attól függően, hogy mit akarunk elérni a mágia alkalmazásával. Ezek a kövek energiát adnak le és energiát vesznek fel, így tárolásuk és tisztításuk körültekintést igényel.
Az ásványok gyógyításra is alkalmasak de csak megfelelően felkészült személy alkalmazhatja a már említett energiaáramlás miatt.
Néhány, a hétköznapokban is alkalmazható mágikus követ ajánlok, mellyel javíthatsz életminőségeden: borostyánt tegyél ágyad mellé ezzel elűzheted a rémálmokat és a szerelem is gyorsabban talál majd rád.
A hegyi kristály általános egészségi állapot javító: hordd ékszerként, vagy egyszerű formájában akár zsebben is hordható de néha szorítsd a markodba, hogy tiszta energiáját át tudja adni a kristály.
A tigrisszem szintén egészség megőrző, vagy már kialakult betegségek esetén kell a testen hordani.
A többi mágikus erővel bíró kristály és drágakő felhasználása a mágiák elvégzése során fejtik ki hatásukat, szolgáltatásaim tartalmazzák a különböző mágiák elvégzését, hívj bizalommal!
Végül egy jó tanács az egyéb kövekkel kapcsolatban: közönséges folyami és tengerparton talált köveket ne tarts a lakásban, mert negatív sőt rossz energiákat árasztanak és szerencsétlenséget okoznak a házban.
Glanzer Lea jósnő