Glanzer Lea jósnő, ezoterikus tanácsadó

telefon ikon

06 20/575-8893

Kedves Olvasó! Mai bejegyzésem az előjelekről szól, melyek nap mint nap felbukkannak életünkben. Ezek a jelek lehetnek egészen jelentéktelen kis események, jelenségek, nem feltétlenül nagy dolgokra kell gondolni, a lényeg, hogy társítunk-e valami eljövendő eseményt ehhez a bizonyos jelhez.  A legrégebbi előjelek a természethez, a szokatlan égi jelenségekhez kapcsolódnak, például az üstökös feltűnését a közelgő szerencsétlenséggel, a háborúval társították.

De az állatok is gyakran egy-egy esemény előjelét testesítik meg. A tücsök megjelenése, ciripelése a házban, közelgő halálesetre utal. A házba berepülő madár is balszerencsét jelez. A legtöbb előjel szereplője a macska. A fekete és fehér macska felbukkanása különösen szerencsés, de egy vörös színű felbukkanása a ház körül biztos anyagi gyarapodást jelez.

A tárgyak is lehetnek előjelek hordozói. Különösen a gyertya és a tükör ilyen misztikus tárgy. Nem véletlenül jóseszközök is egyúttal a jósnő számára. A gyertya ha váratlanul kialszik, halálesetet mutat. A tükör eltörése hét év balszerencsét jelez, de ha egy asztalon három gyertya ég, akkor közelgő házasságot mutat annak, aki látja.

De az előjelekhez sorolnám azokat a megérzéseket is, amelyeket teljesen váratlanul érzünk dolgokkal, eseményekkel kapcsolatban. Biztosan mindenkinek volt már ilyen élménye, csak sokszor nem tulajdonítunk jelentőséget ezeknek a sejtéseknek. Pedig az első megérzés nagyon fontos! Ha a belső hangunk figyelmeztet, hogy egy-egy helyzetben mit kellene tenni vagy éppen mit ne tegyünk, feltétlenül hallgassunk rá!

Előjeleket kaphatunk szeretett, hozzánk közel álló személyektől is. Akár álmunkban is kaphatunk fontos útmutatást, egyszóval érdemes kicsit odafigyelni ezekre az üzenetekre, jelekre, segítségünkre lehetnek egy-egy nehéz helyzetben!

Glanzer Lea jósnő