Glanzer Lea jósnő, ezoterikus tanácsadó

telefon ikon

06 20/575-8893

Kedves Olvasó!

Elérkeztünk ismét az év utolsó hónapjához. Decemberben az ünnepi készülődés és az ünnepek mellett jönnek még olyan események, melyek az utolsó pillanatban megváltoztathatják ennek az évnek az eseménysorozatát, akár kellemes meglepetéseket is okozva! Ezúttal is az Univerzum üzenete jóskártyámból húztam egy lapot, az Arany kártyalapot. Nézzük, hogy mit üzen számunkra az Univerzum december hónapra!

Az arany az emberiség törtében az egyik legősibb értéket képviseli, a Föld legismertebb ásványkincse, a gazdagság, az anyagi jólét örök szimbóluma. Az aranyhoz, mint ásványkincshez rengeteg esemény kapcsolódik, kezdve a középkori alkimisták „aranycsinálásától” az amerikai aranylázig. Az arany puszta létezése történelemformáló erővel bírt, így tehát egyéni életünkben is igen fontos szerepet tölt be, átvitt értelemben is.

Az Arany kártyalap érzelmi, szellemi szinten életed egy nagy kincsére utal, mely bearanyozza majd napjaidat. Ez személyre, eseményre, élethelyzetre egyaránt vonatkozik, tehát a következő hetek kivételes időszakot jelentenek majd: kezdetét veszi egy aranykor az érzelmi életedben. Szerelmi kapcsolat, szülő gyermek kapcsolat, barátság megerősödésre és kiteljesedésére utal, mely egy új fejezetet nyithat életedben!

A kártyalap az anyagi világban egyértelműen arra utal, hogy anyagi helyzeted jól alakul a következő időszakban: nem fogsz hiányt szenvedni, váratlanul, nem várt forrásból megoldódnak az esetleges anyagi nehézségek. Jól fizető állást, virágzó vállalkozást, nyereséget, nyereményt is jelez. Ez az anyagi gyarapodás nem tereli majd rossz irányba életedet: a megszerzett javakkal jól fogsz gazdálkodni!

Glanzer Lea jósnő