Glanzer Lea jósnő, ezoterikus tanácsadó

telefon ikon

06 20/575-8893

A jóslás egyidős az emberiséggel, a történelmi korok során legfeljebb a jóseszközök változtak. Kezdetben a természetben fellelhető eszközökkel (faágak, termések, kövek) jósoltak majd a csillagok állásából. A középkorban jelentek meg az első jóskártyák.
A cigány vagy más néven vetőkártyák a XIII. századtól kezdve terjedtek el. A cigánykártya hosszú fejlődésen ment keresztül, már ami a szimbolikáját és küllemét illeti. Sokáig nem is volt bárki számára hozzáférhető egy ilyen kártyacsomag.
Mai grafikai megjelenését a XX. század elején kapta.
A kártya választ ad szerelmi témában, hivatalos és magánügyekben, munkahelyi és otthoni helyzetekre.
Lehet kártyát vetni, jósolni utazás előtt vagy fontos döntések előtt.
A kártya segítségével megjósolható az érzelmi életben, az egészségi állapotban, az emberi kapcsolatokban végbemenő változás.
A lapok szimbolikája egyértelmű, jelentésük ennek ellenére sokrétű. A cigánykártya lapjai felölelik az élet minden területét, az érzelmek sokszínűségét és bonyolultságát is képes ábrázolni a jós illetve a kérdező számára.
A jóslás, a kártyajóslás a mai napig népszerű. A jóslást kérők nemcsak a jövő várható eseményei miatt kérik a jós segítségét. Tanácsra, megerősítésre is szükség van sok esetben egy bonyolult élethelyzetben és a kártya tud segíteni. Jövendöl, utat mutat, tanácsot ad.

Glanzer Lea jósnő

Időpont egyeztetés a 06 20 575-8893 telefonszámon.