Glanzer Lea jósnő, ezoterikus tanácsadó

telefon ikon

06 20/575-8893[metaslider id=190]

 

Glanzer Lea jósnő

Jóslás, sorselemzés Budapesten

Cigánykártya

Sorselemzés

Szerelmi jóslás

Mágiák (védő, bevonzó, elhárító)

Szerelmi kötés

Átok/rontás levétele

Párkapcsolati tanácsadás

 

 

Bejelentkezés hétfőtől péntekig 9-20 óra között a 06 20 575-8893 telefonszámon vagy a glanzer.lea@t-online.hu címen!

 

 

 

Budapesten, XVI. kerületben, kellemes zöldövezeti környezetben található  jós és sorselemző stúdiómban várom kedves vendégeimet személyesen,  előzetes időpont egyeztetés után! Hívjon bizalommal!

Tisztánlátó jóslással és mágiákkal tudok segíteni életének nehéz időszakában!

 A parkolás ingyenes!

 

Telefonos jóslásra is lehetősége van, ha nem tud személyesen eljönni. Ebben az esetben

– vegye fel velem a kapcsolatot a 06 20/575-8893 telefonszámon vagy a glanzer.lea@t-online. hu email címen

– az Ön által megadott email címre küldök egy bizonylatot. A bizonylaton  szereplő bankszámla számra kell elutalni a jóslás díját.

– ha a díj megérkezett, a megbeszélt időpontban várom a hívását és így adom meg a személyre szóló jóslást.

A telefonos jóslás díját a többi díjtétellel együtt a Jósnő szolgáltatásai, árak menüpontban találja meg!

Cigánykártyával történő jóslás során kedves vendégem választ kap a szerelem, a párkapcsolat, a karrier, az anyagi helyzet, az emberi kapcsolatainak  jövőbeni  alakulásával kapcsolatban. Fontos döntés előtt állva is kérje a kártya válaszát!

Az Univerzum üzenete jóskártya egy teljesen új jóskártya, Magyarországon csak én használom. Az Univerzum csodálatos szimbólumai segítségével tárom fel a kedves vendégem előtt álló lehetőségeket és eseményeket érzelmi, fizikai és szellemi síkon egyaránt. A kártya kirakása során  megtudhatja mi az életfeladata az Univerzumban. A XXI. század új jóskártyájának üzenete már Magyarországon is elérhető!

Jóslás Tarot kártyával:  a Tarot kártya misztikus lapjai állnak a jósnő rendelkezésére a jóslás/tanácsadás során. Az élet nagy kérdéseivel kapcsolatban adok útmutatást, tanácsot a Tarot jóslás alkalmával. A Tarot kártya szimbólumai feltárják a tudalatti gondolatokat, érzéseket. Legyen részese a Tarot misztériumának!

 

Vannak helyzetek az életben, amikor olyan események, személyek veszik át az irányítást élete felett, amire nincs magyarázat, ami legyőzhetetlennek tűnik.  Úgy érzi, hogy az Ön élete is valami megmagyarázhatatlan felé sodródik, érzelmi és anyagi zsákutcába került? Esetleg ártó személyek kerültek környezetébe? A mágiák alkalmazása elindítja azon az úton, hogy élete rendeződjön, megtalálja újra önmagát. A mágiákról továbbiakat a Jósnő szolgáltatásai  menüpontra lépve tudhat meg.

Leggyakrabban alkalmazott mágikus szertartásaim:

Az eredeti Szerelmi kötés: ha párja vagy szerelme elhagyta, ennek a mágiának az elvégzésével visszaszerezheti, helyreállíthatja a vágyott kapcsolatot. Meglévő szerelmi kapcsolatok megerősítésére is ajánlott. A leghatásosabb, ősi módszerrel végzem a szertartást, melynek során a kötést kérő személy is aktívan részesévé válik a szeánsznak!

Társ bevonzása: a tökéletes társ, a szerelem még nem érkezett el az életébe? Ez a bevonzó mágia elindítja azokat az energiákat, melyek elhozzák életébe a várva várt szerelmet és a tökéletes társat! Ne törődjön bele a magányba, mindenkinek létezik a társa valahol, csak a két sorsot el kell indítani egymás felé!

 Átok illetve rontás levétele: megmagyarázhatatlan, rossz, sőt tragikus  események sorozata történik önnel? Betegségek, fáradtság, szorongás gyötri?  Súlyos veszteségek érték az  utóbbi időben? Ha ezek és további szokatlan, korábban nem tapasztalt rossz érzések kerítették hatalmába, akkor fennáll az átok illetve a rontás lehetősége, mely hosszú távon jelentősen ronthatja életminőségét. Ezt a fennálló állapotot oldja fel a szeánsz.

Negatív energiák elhárítása:  ha állandóan rossz gondolatok  gyötrik, sorozatos veszteségek érik, szorongással küzd, feltételezhetően erős negatív energiák veszik körbe nap mint nap. A szeánsz során ezeknek a romboló energiáknak az elhárítására kerül sor és egy védelem kialakítására.

~~~

 

 

 

Glanzer Lea jósnő : 1162 Budapest Sarkad utca 44.

Google térkép

Glanzer Lea jósnő telefonszám: 06 20/575-8893

 Kérdése van? Írjon a glanzer.lea@t-online.hu címre.

facebook

Videóimat megtekintheti a youtube csatornán.