Glanzer Lea jósnő, ezoterikus tanácsadó

telefon ikon

06 20/575-8893

A blog elolvasásához kattintson a  dátumra!

Kedves Olvasó!

 

Karácsony napjaiban és az év vége felé – az ünnepi készülődés és rohanás mellett – kicsit megállva szinte mindannyiunknak  eszébe jut, hogy az elmúlóban lévő évben mi minden történt, és mi nem történt meg, de még- inkább foglalkoztatja  az embert  az  a  kérdés, hogy vajon  mit tartogat  számára az eljövendő év.

Sokan fordulnak ilyenkor a jóslás különböző formáihoz, de nagyon sok babona is kapcsolódik ezekhez a napokhoz.

Karácsony éjjele csupa misztikum, csupa varázslat. A régi öregek szerint ilyenkor fog legjobban az igézet, sőt a Luca nap óta, tizenhárom(!) féle fából faragott székre aki feláll, az megláthatja a környék boszorkányait. Nagyon értékes a karácsonyi vacsorából maradt morzsa, hiszen ezt összegyűjtve a vetőmaghoz keverve a  jövő évi termés megsokszorozható.

Szilveszter éjjelén régen a lányok ólmot öntöttek, melynek formája megmutatta a leendő férjének a foglalkozását. De ha valaki szilveszter éjjelén megfordította  a párnát a feje alatt, az álmában meglátta a jövendőbelijét.

A  múlt  kultúrtörténeti érdekességei, babonái talán nem élnek már annyira a köztudatban, de a jóslás, a jövő megismerésének a vágya ma is nagy  érdeklődésnek örvend, sőt reneszánszát éli. Ilyentájt készítem az éves jóslást, melynek során minden egyes kártyalap a jövő év egy-egy hónapját jelöli. Erre a jóslásra cigánykártyát használok.

Az eredeti cigánykártya mellett egy új kártyával is dolgozom, az Univerzum üzenete jóskártyával, hiszen a modern kor a jósnőtől is elvárja, hogy modern eszközökkel (is) dolgozzon. Az Univerzum üzenete jóskártya 36 lapból áll és megfelel a mai korban felvetődő kérdések megválaszolására. 

A mai napra az Univerzum kártyalapot vetettem ki. Pozitív jelentéssel bír, jelzi, hogy a Mindenség Ura vigyázza életünket, az egyetemes gondoskodásban van részünk, az életünk értelmet nyer, kapcsolatba kerülünk a felsőbb hatalmakkal. Az Univerzum védelme és végtelen szeretete vesz körbe. A legtágabb tér, a legtágabb fogalom az Univerzum. Bármilyen hatalmas is, mi mégis a része vagyunk, egy kis rész belőle csak a miénk. Emberi kapcsolataink javulni fognak, munkánk értelmet nyer és anyagi téren is érezhető lesz segítő energiája az Univerzumnak. A kártyalap egyike azoknak a lapoknak az Univerzm üzenete jóskártya lapjai közül, mely a legnagyobb bizakodásra adhat okot az előttünk álló eseményekkel kapcsolatban.

Glanzer Lea jósnő